Skip to main content
Rezervace levných letenek do celého světa

Nejlevnější nízkonákladové letecké společnosti 2018

Londýn Paříž Brusel Aktualizováno - 20/07/2018, 12:08

Nízkonákladové letecké společnosti, označované také jako "low cost airlines" jsou letečtí dopravci, kteří nabízejí zpravidla ty nejlevnější letenky do destinací po celém světě. Přestože se čím dál častěji rozmáhá cestování low costy i do vzdálených destinací, jejich primárním cílem je prodávat letenky do několika konkrétních oblastí vymezených států. Níže najdete kompletní seznam nízkonákladových leteckých společností operujících v Evropě, Asii, Severní i Jížní Americe, Africe, Austrálii či Indii. Dle mezinárodních studií jsou níže uvedené nízkonákladové aerolinky seřazeny podle hodnocení klientů v mnoha státech a zemí světa. Můžete si vybrat levné "low cost" dopravce, kteří létají z Prahy, Brna, Ostravy, Pardubic, Bratislavy, Vídně a dalších okolních letišť, ale také si můžete rezervovat nejlevnější letenky nízkonákladových leteckých společností pro krátké přelety v místě vaší cílové destinace.

Low-cost dopravci v Asii, Evropě a Americe

Pokud odlétáte z některého z českých letišť, případně z letiště kdekoli v Evropě, budou vás jistě zajímat ty nejoblíbenější a nejlevnější nízkonákladové letecké společnosti, které létají po evropských destinacích. Pokud hledáte co nejlevnější letenky do oblíbených destinací Evropy, jako jsou například letenky do Londýna, letenky do Paříže, letenky do Barcelony, letenky do Bruselu, letenky do Moskvy, letenky do Říma, letenky do Madridu a dalších evropských měst, vyberte si low cost aerilinku z níže uvedeného seznamu, který obsahuje ty nejlevnější letecké společnosti létající po Evropě, Asii, Severní Americe a Jižní Americe.

Asie Evropa Severní Amerika Jížní Amerika
AirAsia Norwegian jetBlue Airways Azul Linhas Aéreas Brasileiras
AirAsia X easyJet Virgin America Sky Airline
Indigo Eurowings Southwest Airlines Gol
Scoot Ryanair WestJet Easyfly
Jetstar Asia Vueling Airlines Air Canada rouge VivaColombia
Tigerair Jet2.com Frontier Airlines  
Peach WOW Air Interjet  
SpiceJet NIKI Spirit Airlines  
Nok Air Monarch Airlines Sun Country Airlines  
PAL Express Wizz Air Volaris  

Nízkonákladové letecké společnosti v Africe, Austrálii, Asii a Indii

Afrika Austrálie/pacifik Střední východ Asie/Indie
fastjet Jetstar Airways Flynas Indigo
Kulula AirAsia X flyDubai SpiceJet
Mango Scoot Air Arabia GoAir
Jambojet Tigerair Australia Jazeera Airways Mihin Lanka
fly540 Cebu Pacific Up airblue
Příspěvek, který nese název "Nejlevnější nízkonákladové letecké společnosti 2018" byl zřejmě naposledy aktualizován dne 02.06.2018 a je možné, že již není zcela aktuální a nemusí tedy nutně odrážet stávající situaci. Hledáte-li relevantní informace co nejaktuálnější k dnešnímu či zítřejšímu dni 28.07.2024, zeptejte se v diskusi na zkušenosti ostatních lidí a ověřte si tyto informace. Pokud máte pocit, že je příspěvek z poradny začínající větou - Nízkonákladové letecké společnosti, označované také jako "low cost airlines" jsou letečtí dopravci, kteří nabízejí zpravidla ty nejlevnější letenky do destinací po celém světě. Přestože se čím dál častěji rozmáhá cestování low costy i do vzdálených destinací, jejich primárním cílem je prodávat… - neúplný nebo nepřesný, případně v něm chybí některé relevantní informace, napište nám, rádi jej doplníme a upřesníme aby byl co nejaktuálnější ke dnešnímu dni 27.07.2024.
Rezervace levných letenek do celého světa

Komentáře: ptejte se & odpovídejte!

"Nejlevnější nízkonákladové letecké společnosti 2018"

Brusel Letecké společnosti Letenky Londýn Paříž 6 years - dnes je 27.07.2024

Mohlo by Vás zajímat...