Skip to main content

Jsou letenky za pár kaček minulostí?

Aktualizováno - 10/06/2019, 15:42

Přestože frekvence se kterou nejen Češi, ale i zahraniční cestovatelé stále častěji využívají letecké přepravy stoupá, na cenách letenek se to zase tak moc neprojevuje. Pokud chcete najít letenku za pár kaček, nezbývá vám nic jiného, než strávit hodiny až desítky hodin u počítače či mobilu a prohledávat aktuální nabídky leteckých agentur či přímo prodejců letenek což je ještě zdlouhavější. Zkratkou může být návštěva vyhledávačů letenek jako je například kiwi.com, cheapflights, momondo a jiných internetových služeb, ale ta nejlevnější letenka vám stejně do kapsy jen tak nespadne. Zapomeňte na letenky za korunu či euro, v lepším případě se budete pohybovat v řádech stokorun, ale spíše v tisících. Za úspěch lze považovat, pokud najdete letenku do Londýna za cca 1500 korun včetně příručního zavazadla. My vám můžeme doporučit prohledat naší nabídku levných letenek od Student Agency a společnosti Královna na webové stránce ceskaletenka.cz.

Nízkonákladové letecké společnosti jsou stále nejlevnější!

Něco se příliš nemění, ano jde o nízkonákladové letecké společnosti či, chcete-li, nízorozpočtové dopravce v letecké dopravě. tito low-cost dopravci se nacházejí prakticky v každé zemi a jde zpravidla o kratší, nikoli zaoceánské lety. Byl to právě prodejce letenek kiwi, který se pustil do propojování "navazujících" charterových a low-cost letů. Přestože jde o dobrou myšlenku, je stále na čem pracovat, protože mnoho letů nenavazuje, dochází ke zpožděním a problémům u delších zaoceánských letů s mnoha přestupy na nejrůznějších letištích.

Příspěvek, který nese název "Jsou letenky za pár kaček minulostí?" byl zřejmě naposledy aktualizován dne 09.06.2019 a je možné, že již není zcela aktuální a nemusí tedy nutně odrážet stávající situaci. Hledáte-li relevantní informace co nejaktuálnější k dnešnímu či zítřejšímu dni 28.07.2024, zeptejte se v diskusi na zkušenosti ostatních lidí a ověřte si tyto informace. Pokud máte pocit, že je příspěvek z poradny začínající větou - Přestože frekvence se kterou nejen Češi, ale i zahraniční cestovatelé stále častěji využívají letecké přepravy stoupá, na cenách letenek se to zase tak moc neprojevuje. Pokud chcete najít letenku za pár kaček, nezbývá vám nic jiného, než strávit hodiny až desítky hodin u počítače či mobilu a… - neúplný nebo nepřesný, případně v něm chybí některé relevantní informace, napište nám, rádi jej doplníme a upřesníme aby byl co nejaktuálnější ke dnešnímu dni 27.07.2024.

Komentáře: ptejte se & odpovídejte!

"Jsou letenky za pár kaček minulostí?"

Akční letenky Letenky 5 years 1 month - dnes je 27.07.2024

Mohlo by Vás zajímat...