Skip to main content

Facebook - jak se přihlásit na svůj profil zabezpečeně?

Aktualizováno - 11/08/2018, 11:58

Pokud máte jakékoli problémy s přihlášením na Facebook, odhlášením ze svého účtu, facebookovými aplikacemi či něčím jiným, máte možnost využít jak nepříliš aktivního zákaznického servisu facebook.com, ale také velmi široké komunity uživatelů této sociální sítě. Facebook - přihlásit se na svůj účet a spravovat svůj profil by mělo být snadné a intuitivní, ale i u tohoto úkonu se stává, že nemusí dojít k řádnému přihlášení, případně se dostanete do situace, že nevíte co dělat, když jste pravděpodobně ztratili své heslo k facebooku, nebo máte problém s obnovením hesla k vašemu facebookovému profilu. Pokud nemůžete navštívit Facebook a přihlásit se na svůj účet, ať již osobní nebo firemní stránku, mohla by vám pomoci komplexní nápověda pro tuto sociální síť a možné problémy s přihlašováním, odhlašováním a dalšími potížemi. S příchodem GDPR se i Facebook po skandálech typu Cambridge Analytica pouští do inovací a bude svým uživatelům pravděpodobně zpřístupňovat nové "ochranné" funkce a možná (teď jsem již naivní) i povolí více "soukromí"...

  1. Nahlašování zneužívání
  2. Nahlášení problému s Facebookem
  3. Nahlášení porušení soukromí
  4. Napadené a falešné účty
  5. Správa účtu zesnulého člověka
  6. Nahrání dokladu totožnosti
  7. Duševní vlastnictví
  8. Informace o našich zásadách

Facebook - přihlášení a odhlášení - být zapomenut

Nejen s příchodem "General Data Protection Regulation", zkráceně GDPR (nové evropské směrnice o ochraně osobních údajů) se bude novým i stávajícím uživatelům facebooku nabízet více možností a nástrojů přímo z dílny facebook.com, které vám umožní lépe porozumět a spravovat své soukromí a osobní informace, které o vás společnost Facebook a "třetí strany" včetně mnoha inzerentů schraňují. Hovoří se o možnosti "být zapomenut", kdy byste měli mít možnost po smazání vašeho facebookového profilu požádat o "kompletní vymazání" a hovoří se tedy přímo o "zapomenutí", kdy by mělo dojít k nenávratnému odstranění všech detailů, které jsou svázány s vaším přihlášení na svůj účet Facebooku.

Příspěvek, který nese název "Facebook - jak se přihlásit na svůj profil zabezpečeně?" byl zřejmě naposledy aktualizován dne 28.04.2018 a je možné, že již není zcela aktuální a nemusí tedy nutně odrážet stávající situaci. Hledáte-li relevantní informace co nejaktuálnější k dnešnímu či zítřejšímu dni 28.07.2024, zeptejte se v diskusi na zkušenosti ostatních lidí a ověřte si tyto informace. Pokud máte pocit, že je příspěvek z poradny začínající větou - Pokud máte jakékoli problémy s přihlášením na Facebook, odhlášením ze svého účtu, facebookovými aplikacemi či něčím jiným, máte možnost využít jak nepříliš aktivního zákaznického servisu facebook.com, ale také velmi široké komunity uživatelů této sociální sítě. Facebook - přihlásit se na svůj účet… - neúplný nebo nepřesný, případně v něm chybí některé relevantní informace, napište nám, rádi jej doplníme a upřesníme aby byl co nejaktuálnější ke dnešnímu dni 27.07.2024.

Komentáře: ptejte se & odpovídejte!

"Facebook - jak se přihlásit na svůj profil zabezpečeně?"

Facebook Sociální sítě Zajímavosti 5 years 11 months - dnes je 27.07.2024

Mohlo by Vás zajímat...