Skip to main content

ČT Sport živě & ČT4 sport online vysílání v České televizi

Aktualizováno - 08/01/2019, 10:54

Mnozí z milovníků sportu neradi používají televizi, případně televizní přijímač vůbec nevlastní. Pokud chcete sledovat ČT Sport živě na internetu, můžete navštívit ivysílání České televize, kde si můžete pustit živé vysílání sportovních pořadů, na které má ČT sport 24 práva a umožňuje on-line sledování prostřednictvím internetu bez nutnosti zapínat televizi. Živé vysílání ČT sport najdete na webové adrese http://www.ceskatelevize.cz/sport/zive-vysilani, kde si ihned spustí živý přenost právě vysílaného sportovního klání, zápasu fotbalu, hokeje, basketbalu či zimních sportů.

ČT Sport nebo ČT4 Sport?

Tak jak to vlastně je? Jeden hledá ČT sport, další ČT 4 sport. Který z těchto názvů či řekněme označení pro sportovní kanál České televize je tedy správně? Je to jednoduché, ČT4 Sport je staré označení této sportovní televizní stanice, kterou vysílá veřejnoprávní Česká televize. Televizní přenos byl spuštěn 10. 2. 2006 a zpočátku vysílal velké množství sportovních přenosů a akcí, jak českého. tak zahraničního formátu včetně významných zimních olympijských her a dalších důležitých sportovních událostí. Dnes si můžete sportovní kanál ČT4 sport pustit online a živě ve vysílání České televize na internetu. Co se týká televizních kanálů, ČT sport je dostupný na pozemních (terestrických) sítích veřejnoprávního Multiplexu 1 a multiplexu 1a, v kabelových sítích, či na satelitní televizi.

Příspěvek, který nese název "ČT Sport živě & ČT4 sport online vysílání v České televizi" byl zřejmě naposledy aktualizován dne 05.05.2018 a je možné, že již není zcela aktuální a nemusí tedy nutně odrážet stávající situaci. Hledáte-li relevantní informace co nejaktuálnější k dnešnímu či zítřejšímu dni 28.07.2024, zeptejte se v diskusi na zkušenosti ostatních lidí a ověřte si tyto informace. Pokud máte pocit, že je příspěvek z poradny začínající větou - Mnozí z milovníků sportu neradi používají televizi, případně televizní přijímač vůbec nevlastní. Pokud chcete sledovat ČT Sport živě na internetu, můžete navštívit ivysílání České televize, kde si můžete pustit živé vysílání sportovních pořadů, na které má ČT sport 24 práva a umožňuje on-line… - neúplný nebo nepřesný, případně v něm chybí některé relevantní informace, napište nám, rádi jej doplníme a upřesníme aby byl co nejaktuálnější ke dnešnímu dni 27.07.2024.

Komentáře: ptejte se & odpovídejte!

"ČT Sport živě & ČT4 sport online vysílání v České televizi"

Česká televize Sport Televize Zábava 5 years 6 months - dnes je 27.07.2024

Mohlo by Vás zajímat...