Skip to main content

Dovolená Chorvatsko 2018 - letecky, autobusem, vlakem nebo autem?

Chorvatsko Split Aktualizováno - 20/07/2018, 12:14

Dovolená v Chorvatsku je pro čechy prakticky neměnnou stálicí. Pokud i vy chcete v roce 2018 ztrávit dovolenou na chorvatském pobřeží, máte nepřeberné možnosti, co se cestování do Chorvatska týká. Na internetu najdete výborné cestopisy a návody na to jak a kdy vyrazit do konkrétní oblasti Chorvatska vlastními silami, tedy vlastním autem, ale množí se také lidé a celé rodiny, které se rozhodují, zda vyrazit vlakem, autobusem, nebo zda si koupit levné letenky do Chorvatska od některé z mnoha leteckých společností včetně nízkonákladových letenek do Splitu.

Levné letenky do Chorvatska

Pokud byste se rozhodli pro vyhledání leteckého spojení do Chorvatska, konkrétně pak pro vyhledání, porovnání a rezervaci letenek do Dubrovníku, Záhřebu, Puly, Rijeky, Splitu či Zadaru, můžete využít našich bezplatných služeb a najít si co nejlevnější letenku na některé z níže uvedených letišť a to včetně nabídky levných letenek od low cost dopravců a charterových aerolinek, které létají na pravidelných leteckých linkách a spojích Praha - Zadar, Split, Rijeka a zpět, případně zakoupit pouze jednosměrnou letenku či dva jednosměrné lety. Vyhledání i rezervace letenek na chorvatská letiště je zcela nezávazná a můžete ji provést ihned po kliknutí na odkaz jednoho z níže uvedených letišť.

 

  1. Letenky Dubrovnik | Letiště Dubrovnik (DBV)
  2. Letenky Záhřeb | Letiště Pleso (ZAG)
  3. Letenky Pula | Letiště Pula (PUY)
  4. Letenky Rijeka | Letiště Rijeka Airport (RJK)
  5. Letenky Split | Letiště Split (SPU)
  6. Letenky Zadar | Letiště Zadar (ZAD)

 

Příspěvek, který nese název "Dovolená Chorvatsko 2018 - letecky, autobusem, vlakem nebo autem?" byl zřejmě naposledy aktualizován dne 28.04.2018 a je možné, že již není zcela aktuální a nemusí tedy nutně odrážet stávající situaci. Hledáte-li relevantní informace co nejaktuálnější k dnešnímu či zítřejšímu dni 28.07.2024, zeptejte se v diskusi na zkušenosti ostatních lidí a ověřte si tyto informace. Pokud máte pocit, že je příspěvek z poradny začínající větou - Dovolená v Chorvatsku je pro čechy prakticky neměnnou stálicí. Pokud i vy chcete v roce 2018 ztrávit dovolenou na chorvatském pobřeží, máte nepřeberné možnosti, co se cestování do Chorvatska týká. Na internetu najdete výborné cestopisy a návody na to jak a kdy vyrazit do konkrétní oblasti… - neúplný nebo nepřesný, případně v něm chybí některé relevantní informace, napište nám, rádi jej doplníme a upřesníme aby byl co nejaktuálnější ke dnešnímu dni 27.07.2024.

Komentáře: ptejte se & odpovídejte!

"Dovolená Chorvatsko 2018 - letecky, autobusem, vlakem nebo autem?"

Autobusem Chorvatsko Chorvatsko Dovolená Split Vlakem 6 years - dnes je 27.07.2024

Mohlo by Vás zajímat...