Skip to main content

Lidl shop & Lidl leták na příští týden včetně akčních slev a výprodejů

Aktualizováno - 20/07/2018, 12:13

Zcela upřímně, nikdy jsem Lidl leták na tento nebo příští týden nestudoval, neměl jsem tu potřebu, ale spíše než pročítání aktuálních letáků jsem přišel na chuť novému internetovému obchodu "Lidl Shop", kde najdete široký sortiment z velkoobchodu Lidlu, který lze souhrnně zařadit do kategorií dílny a zahrady, domácnosti, bydlení, dětského světa, módy či sportu a volného času. Pokud navštívíte www.lidl-shop.cz, budete si moci prohlédnout nejen týdenní nabídky z akčního letáku Lidl pro tento a nadcházející týden, ale také celý sortiment eshopu dle kategorií, našich značek, aktuálních slev a akcí, které najdete nejen v akčních letácích lidlu.

Kategorie lidl eshopu

Nenašli jste požadovaný produkt v aktuálním akčním letáku Lidl na tento či příští týden a nevíte, kde jinde konkrétní výrobek najít? Možná se nachází v některé z kategorií Lidl Shopu a vy si jej tak můžete koupit on-line přes internet. Spuštění nového internetového obchodu provozovaného společností Lids Česká republika se otevřely dveře pro širší spektrum budoucích klientů, kteří raději než přímo v supermarketu nakupují z pohodlí domova. Pokud si i vy chcete prohlédnou nejaktuálnější lidl leták pro tento týden, případně pro týdny příští, neváhejte a mrkněte na ně přes oficiální web https://www.lidl.cz/cs/letak.htm.

  1. Bydlení
  2. Dětský svět
  3. Dílna a zahrada
  4. Domácnost
  5. Móda
  6. Sport a volný čas

Brožura Zahrada 5. 3.- 1. 7.

Prohlédnout online

5. 3.- 1. 7.

Španělský týden 30. 4. - 6. 5. Š

Prohlédnout online

30. 4. - 6. 5.

Příspěvek, který nese název "Lidl shop & Lidl leták na příští týden včetně akčních slev a výprodejů" byl zřejmě naposledy aktualizován dne 01.05.2018 a je možné, že již není zcela aktuální a nemusí tedy nutně odrážet stávající situaci. Hledáte-li relevantní informace co nejaktuálnější k dnešnímu či zítřejšímu dni 28.07.2024, zeptejte se v diskusi na zkušenosti ostatních lidí a ověřte si tyto informace. Pokud máte pocit, že je příspěvek z poradny začínající větou - Zcela upřímně, nikdy jsem Lidl leták na tento nebo příští týden nestudoval, neměl jsem tu potřebu, ale spíše než pročítání aktuálních letáků jsem přišel na chuť novému internetovému obchodu "Lidl Shop", kde najdete široký sortiment z velkoobchodu Lidlu, který lze souhrnně zařadit do kategorií dílny… - neúplný nebo nepřesný, případně v něm chybí některé relevantní informace, napište nám, rádi jej doplníme a upřesníme aby byl co nejaktuálnější ke dnešnímu dni 27.07.2024.

Komentáře: ptejte se & odpovídejte!

"Lidl shop & Lidl leták na příští týden včetně akčních slev a výprodejů"

Akční letáky supermarketů Lidl Zajímavosti 6 years - dnes je 27.07.2024

Mohlo by Vás zajímat...