Skip to main content

Česká spořitelna George internetbanking - nové internetové bankovnictví george.csas.cz

Aktualizováno - 03/01/2019, 08:26

Česká spořitelna od příštího roku (2018/2019) ruší internetové bankovnictví Servis 24 Internetbanking a místo něj nastoupí nová aplikace elektronického bankovnictví George od České spořitelny, kterou najdete na adrese george.csas.cz, respektive na webové stránce bezpecnost.csas.cz, která slouží zároveň pro přihlášení do služby George Go a vstupu na osobní účet přes internetovou aplikaci přímého bankovnictví, která funguje jak na PC, tak na vašem mobilu. Mobilní aplikaci George Go si můžete stáhnout v obchodě Google Play a App Store od Apple. Změnou internetového bankovnictví se chce CSAS posunout "zase o krok vpřed" a vylepšit své služby tak, aby odpovídaly požadavkům moderních zákazníků a oslovily širší skupinu osob. Aplikace George CSAS Internetbanking by měla po přihlášení nabídnout vylepšené "chytré" vyhledávání související s vašimi stávajícími platbami, vyšší úroveň zabezpečení na základě unikátního klíče, automatické třídění plateb a mimojiné i pohodlnější přihlašování do vašeho osobního či firemního účtu. Využít budete moci také nonstop online poradce, který by měl lépe pochopit vaše využívání internetového bankovnictví a usnadnit vám jeho správu personalizovanou nabídkou služeb a nastavení, která budou šitá na míru vašim prioritám. 

Jak se přihlásit do George Internetbanking?

Pokud ještě stále používáte internetové bankovnictví Servis24 České spořitelny a chtěli byste si aplikaci George nebo vstup na účet George Go vyzkoušet zdarma, je k dispozici demoúčet, kde si můžete ověřit skutečnou kvalitu nastavení a služeb u tohoto nástroje. Pokud nechcete ztrácet čas, můžete se prozatím do aplikace George jednoduše přihlásit stávajícím klientským číslem (uživatelským jménem) a heslem. V průběhu příštího roku, kdy se bude z internetbankingu Servis 24 do přímého bankovnictví George přecházet povinně, se změní způsob klientského přihlašování z klasického jména + hesla na tzv Bankovní IDentitu, což je nový způsob ověření vlastnictví účtu, který by měl být mnohem pohodlnější a bezpečnější proti zneužití útočníkem či phishingem. Pokud máte jakékoli problémy s přihlášením do nového internetového bankovnictví George, nebo do jiné aplikace České spořitelny, přečtěte si tento dokument, případně volejte zákaznický servis CSAS na telefonním čísle: 800 207 207 a chtějte radu od profesionála.

  1. Potřebujete pomoc se zřízením či nastavením služby George? 
  2. Volejte na linku: 956 777 438
  3. George csas přihlášení přes webové rozhranní bezpecnost.csas.cz

Recenze internetového bankovnictví George od České spořitelny

Pokud vás zajímá co nejobjektivnější recenze nově vzniklého internetového bankovnictví "george" od České spořitelny, doporučuji si tento druh účtu vyzkoušet formou demoverze, případně si svůj stávající běžný účet rovnou vyzkoušet v online prostředí George a udělat si obrázek sami. Pokud bych měl vypíchnout výhody a nevýhody a zhodnotit, zda by recenze vyzněla pozitivně či negativně, pak bych George internetbanking označil za spíše zdařilou volbu, která nicméně i měsíce po spuštění oplývá drobnými i zásadnějšími chybami, které však doufám budou pracovníky České spořitelny záhy opraveny a vylepšeny. Celé rozhranní a správa účtu přes George je intuitivní a víceméně snadná, přehledná kategorizace a úroveň zabezpečení jsou také na celkem vysoké úrovni. Horší je to s omezenými pravocemi disponenta účtu, chybějící službou "e-faktury" a dalšími podobnými detaily, které jsou však pro některé zákazníky zásadní. Internetové bankovnictví George od České spořitelny tedy hodnotím spíše kladně, ale naprosto chápu znechucení některých klientů banky a jejich tendenci po "zprzněné" verzi původního Servis 24 Internetbanking přejít k jinému bankovnímu ústavu.

Bankovní IDentita - nové zabezpeční aplikace od České spořitelny

Bankovní identita bude tvořena pouze uživatelským jménem, které si sami zvolíte, klientské číslo se již nebude používat a přihlašování do všech služeb České spořitelny a aplikací přímého bankovnictví tak bude mnohem jednodušší a transparentnější. Mnohem větší důraz tak bude kladen na telefonní číslo vašeho mobilního telefonu. Pomocí aplikace ve smartphone a vašeho telefonního čísla se bude vaše přihlašování do internetového bankovnictví George provádět mnohem snáze za pomoci právě zmíněné Bankovní IDentity. Pokud máte zájem o zřízení služby Bankovní IDentita, budete muset navštívit některou z poboček České spořitelny v místě vašeho bydliště a podepsat smlouvou o "bankovní identitě" přímo s bankéřem. Stávajícím klientům banky bude Bankovní IDentita zřízena zcela automaticky elektronickou formou během převodu a přechodu z aplikace Servis 24 na nové elektronické bankovnictví George.

Bankovní IDentita George umožňuje zvolit způsob zabezpečení pomocí mobilní aplikace George klíč, tradiční metodou heslo + SMS zpráva pro ověření, případně ověření hlasem při volání na kontaktní a zákaznické centrum a telefonní bankovnictví csas.

  • Nová IDentita České spořitelny by měla nabídnout bezpečnější přihlašování i správu účtu
  • George ve spojení s novým zabezpečení nabízí jednodušší práci s vaším osobním bankovnictvím
  • Nově místo klasického klientského čísla dostanete možnost nastavit si vlastní uživatelské jméno
  • Možnost využívat naprosto stejné přihlašovací údaje ke všem aplikacím České spořitelny vnímám jako plus!
Příspěvek, který nese název "Česká spořitelna George internetbanking - nové internetové bankovnictví george.csas.cz" byl zřejmě naposledy aktualizován dne 22.07.2018 a je možné, že již není zcela aktuální a nemusí tedy nutně odrážet stávající situaci. Hledáte-li relevantní informace co nejaktuálnější k dnešnímu či zítřejšímu dni 28.07.2024, zeptejte se v diskusi na zkušenosti ostatních lidí a ověřte si tyto informace. Pokud máte pocit, že je příspěvek z poradny začínající větou - Česká spořitelna od příštího roku (2018/2019) ruší internetové bankovnictví Servis 24 Internetbanking a místo něj nastoupí nová aplikace elektronického bankovnictví George od České spořitelny, kterou najdete na adrese george.csas.cz, respektive na webové stránce bezpecnost.csas.cz, která slouží… - neúplný nebo nepřesný, případně v něm chybí některé relevantní informace, napište nám, rádi jej doplníme a upřesníme aby byl co nejaktuálnější ke dnešnímu dni 27.07.2024.

Komentáře: ptejte se & odpovídejte!

"Česká spořitelna George internetbanking - nové internetové bankovnictví george.csas.cz"

Česká spořitelna Internetové bankovnictví Peníze 4 years 5 months - dnes je 27.07.2024

Mohlo by Vás zajímat...