Skip to main content

Era přihlášení - Poštovní spořitelna internetbanking online

Aktualizováno - 30/12/2018, 13:56

Update: jednoduché přihlášení do aplikace Era Svět. Je vaší hlavní nebo vedlejší bankou Poštovní spořitelna? Pak jste pravděpodobně klientem internetového bankovnictví "Era internetbanking", tedy přímého bankovnictví Poštovní spořitelny. Era přihlášení probíhá online na www adrese https://ib.postovnisporitelna.cz, kde se můžete zdarma a online přihlásit do Éra účtu a zkontrolovat si své finance, případně nastavit (přenastavit) své služby u PS, provést jednorázový či trvalý příkaz, bezhotovostní platbu, inkaso, zavést nebo uložit novou šablonu pro příjemce v tuzemsku či zahraničí, vytvořit SIPO a mnoho dalších včetně online žádosti o půjčku či hypotéku. Váš era účet u Poštovní spořitelny vám po zdárném přihlášení umožní spravovat své finance, ale především je kontrolovat a pracovat s nimi. To není nic výjimečného, v jistých obdobách najdeme podobné možnosti u přímých bankovnictví ostatních bank také. Servis 24 od České spořitelny se mění na George Internetbanking, ale přihlášení do Era internetového bankovnictví zůstává včetně husté sítě poboček na České poště.

Jak se přihlásit do Era internetbankingu Poštovní spořitelny?

Jak již bylo řečeno výše, pokud se přihlašujete do svého era účtu a internetového bankovnictví poprvé, budete muset navštívit výše uvedenou webovou adresu, kde budete vyzváni k zadání uživatelského jména a vstupního hesla, které jste patrně obdrželi na pobočce Poštovní spořitelny. Pokud tyto přihlašovací údaje do éra internetbankingu zadáte správně, budete přihlášení a přesměrováni přímo do správy vašeho účtu u PS. Dříve šlo o službu Max Internetbanking PS, což bylo vlastně původní internetové bankovnictví Poštovní spořitelny. Pokud máte jakékoli problémy s přihlášením, případně se přihlašujete poprvé, je zde video návod přímo na stránkách www.erasvet.cz, kde kromě video ukázek a tutorialů najdete i detailní informace o problémech s přihlášením. Víte o tom, že Era poštovní pojišťovna po přihlášení nabízí také pojistné produkty mezi kterými najdete jak životní či cestovní pojištění, tak povinné ručení, pojištění odpovědnosti, rizik či pojištění právní ochrany.

Era finanční centra, pobočky České pošty & infolinka

Pokud vám není cokoli jasné, máte problémy s přihlášením do aplikace Era Internetbanking, zapomenuli jste uživatelské jméno nebo heslo k vašemu účtu, nejste si jisti, že jste na správné přihlašovací stránce, nebo jen potřebujete mluvit s někým kdo vám poradí s vaším specifickým problémem, případně vás nasměruje k řešení, neváhejte využít kontaktů na Poštovní spořitelnu, zákaznického centra nástroje Max Internetbanking PS a telefinních čísel či emailů klientské podpory. Infolinky Era banky využijte i v případě, že máte podezření ze zneužití vašeho účtu (časté dotazy klientů), nejste si jisti bezpečnosti či zabezpečením konkrétní stránky na webu erasvet.cz, ale i v případně jiných otázek týkajících se přihlašování do přímého bankovnictví Era svět od Poštovní spořitelny.

  • Infolinka Poštovní spořitelny, zákaznické/klientské centrum, kontakty
  • Máte otázky ohledně přihlášení, problémy, nebo jen potřebujete pomoci?
  • Volejte zdarma 800 210 210
  • Pro volání ze zahraničí +420 495 800 124

Era internetové bankovnictví - krok za krokem

Pokud jste nováček a rádi byste provedli novou registraci do aplikace Era internetové bankovnictví, vězte, že založení nového era účtu a následně i nástroje pro přístup do přímého bankovnictví je záležitostí jedné návštěvy pobočky PS v místě vašeho bydliště nebo kdekoli jinde v ČR. Pokud budete navíc prostřednictvím svého éra bankovního účtu využívat i výhod platební/kreditní karty, bude nutné provést aktivaci internetového bankovnictví od Ery dle postupu, který najdete na této stránce. Po zpřístupnění služby online bankingu budete moci provádět jednorázové i trvalé platby v České republice, ale také uskutečňovat platby do zahraničí přes Era internetové bankovnictví a zabezpečený přístup. Níže si můžete vybrat některý ze způsobů a možností online aktivace prostřednictvím telefonního bankovnictví, případně zavoláním na telefonní číslo 495 800 100, kde budete komunikovat přímo a osobně s operátorem, který pro ověření totožnosti využije funkce "moje info" a pomůže vám aktivovat nově zřízenou (zaregistrovanou) službu. Založení internetového bankovnictví era internetbanking 24 je snadné.

Aktivace Era internetbanking

  • prostřednictvím telefonního bankovnictví, kde klientský poradce nastaví vše podle vašich požadavků
  • zavoláním na linku 495 800 100, kde vám operátor nastaví zasílání požadovaných zpráv ( pouze vybrané, nejpoužívanější funkce Moje info)
Příspěvek, který nese název "Era přihlášení - Poštovní spořitelna internetbanking online" byl zřejmě naposledy aktualizován dne 23.05.2018 a je možné, že již není zcela aktuální a nemusí tedy nutně odrážet stávající situaci. Hledáte-li relevantní informace co nejaktuálnější k dnešnímu či zítřejšímu dni 28.07.2024, zeptejte se v diskusi na zkušenosti ostatních lidí a ověřte si tyto informace. Pokud máte pocit, že je příspěvek z poradny začínající větou - Update: jednoduché přihlášení do aplikace Era Svět. Je vaší hlavní nebo vedlejší bankou Poštovní spořitelna? Pak jste pravděpodobně klientem internetového bankovnictví "Era internetbanking", tedy přímého bankovnictví Poštovní spořitelny. Era přihlášení probíhá online na www adrese https://ib.… - neúplný nebo nepřesný, případně v něm chybí některé relevantní informace, napište nám, rádi jej doplníme a upřesníme aby byl co nejaktuálnější ke dnešnímu dni 27.07.2024.

Komentáře: ptejte se & odpovídejte!

"Era přihlášení - Poštovní spořitelna internetbanking online"

Banky Internetové bankovnictví 5 years 6 months - dnes je 27.07.2024

Mohlo by Vás zajímat...