Skip to main content

Jak získat půjčku ve zkušební době?

Aktualizováno - 20/07/2018, 12:05

Při hledání co nejvýhodnější půjčky můžete narazit na situaci, že budete žádat o půjčku ve zkušební době, tedy v časech, kdy nemáte zcela jisté zaměstnání. V zásadě jde o nebankovní půjčky bez potvrzení o výši příjmů ze zaměstnání, protože klasické bankovní instituce jsou velmi přísné co se pravidelných a "jistých" příjmů týká. Abyste měli co největší jistotu, že nenaletíte nějakému podvodníkovi, zvažte dobře, jakou hotovostní půjčku si ve zkušebce vyberete a kterému poskytovateli půjček, soukromému investorovy či osobě se dlouhodobě upíšete.

Banka vám ve zkušebce pravděpodobně peníze nedá...

Vzhledem k vysokým nárokům bank je velmi nepravděpodobné, že byste měli šanci půjčku ve zkušební lhůtě získat. Získat takový úvěr od nebankovní instituce je sice výrazně snazší, nicméně pokud pracujete jen pár dní, jste ve 3 měsíční zkušební lhůtě  a navíc máte za posledních pár měsíců pouze velmi nízké, nebo žádné příjmy, můžete se shledat s nezájmem i u soukromého investora si nebankovní společnosti. Samozřejmě, že záleží na tom, o jak vysokou půjčku žádáte, zda má být v hotovosti na ruku, nebo převodem na běžný účet u banky. Lidé v exekuci obvykle žádají o půjčku s penězi přímo na ruku, protože se obávají, že jim exekutor "skočí" na účet  a půjčené peníze zabaví. Větší půjčky obvykle važadují trvalý, stálý pracovní poměr s uspokojovými příjmy. Potřebu půjčit si hotovostní peníze mohou mít i zaměstnanci a zaměstnaní či podnikatelé. U těch je žádost o půjčku mnohem průchodnější.

Příspěvek, který nese název "Jak získat půjčku ve zkušební době?" byl zřejmě naposledy aktualizován dne 14.07.2018 a je možné, že již není zcela aktuální a nemusí tedy nutně odrážet stávající situaci. Hledáte-li relevantní informace co nejaktuálnější k dnešnímu či zítřejšímu dni 28.07.2024, zeptejte se v diskusi na zkušenosti ostatních lidí a ověřte si tyto informace. Pokud máte pocit, že je příspěvek z poradny začínající větou - Při hledání co nejvýhodnější půjčky můžete narazit na situaci, že budete žádat o půjčku ve zkušební době, tedy v časech, kdy nemáte zcela jisté zaměstnání. V zásadě jde o nebankovní půjčky bez potvrzení o výši příjmů ze zaměstnání, protože klasické bankovní instituce jsou velmi přísné co se… - neúplný nebo nepřesný, případně v něm chybí některé relevantní informace, napište nám, rádi jej doplníme a upřesníme aby byl co nejaktuálnější ke dnešnímu dni 27.07.2024.

Komentáře: ptejte se & odpovídejte!

"Jak získat půjčku ve zkušební době?"

Peníze Práce Půjčky 6 years - dnes je 27.07.2024

Mohlo by Vás zajímat...